RUILEN & RETOURNEREN

RETOUR & OMRUILBELEID

Laboutiek hoopt uiteraard dat je helemaal tevreden bent met jouw aankoop, mocht er een reden zijn dat dit niet het geval is, dan kan je natuurlijk je bestelling retourneren. Wij moeten de retourzending binnen 30 dagen, vanaf de dag dat de gehele bestelling door jou is ontvangen, retour ontvangen. Hiermee kan je het aankoopbedrag terug krijgen of kiezen voor een ander product.

Voor het correct retourneren hebben we een aantal voorwaarden opgesteld: 

Houd er wel rekening mee dat de omruiling/retour in dezelfde staat als verstuurd wordt teruggestuurd. Denk hierbij aan de originele Laboutiek doos met aangehechte labels.

Laboutiek accepteert alleen retourzendingen van items die via www.laboutiek.com gekocht zijn. Wij hanteren een kwaliteitscontrole en accepteren geen retourzendingen van beschadigde artikelen, artikelen die zijn gedragen of waarvan de labels zijn verwijderd. Als je een bestelling ontvangt waarbij een label van een artikel ontbreekt verzoeken we je ons nog dezelfde dag (per e-mail) hierover te informeren, in het geval je het artikel wilt retourneren. We adviseren je ten zeerste om de bestelling onmiddellijk na ontvangst grondig te controleren, voordat je de etiketten en labels verwijdert.

Of een item kan worden geruild is afhankelijk van de beschikbaarheid ervan. Het nieuwe item kan pas worden verzonden nadat de geretourneerde items zijn ontvangen en een kwaliteitscontrole hebben ondergaan.

Vanwege de veiligheidsrestricties kunnen wij niet meer vergoeden dan de aankoopprijs van het artikel. Houd er rekening mee dat internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de EU niet worden vergoed.

IK HEB EEN VERKEERD PRODUCT ONTVANGEN. WAT NU?

Dat is vervelend! Neem graag even contact op met ons Customer service team via info@laboutiek.com. Zij zullen je verder helpen en zorgen dat je alsnog het juiste product ontvangt.

RETOURPROCES

LET OP: ARCHIVES SALE ARTIKELEN MOGEN NIET GERETOURNEERD WORDEN.

Wil je een artikel retourneren, dan dien je de volgende stappen te volgen:

1. Maak je retourzending gemakkelijk online hier aan.
2. Stop de artikelen die je wilt retourneren in een verpakking. Hiervoor kan je ook de originele verpakking gebruiken.
3. Stuur de retourzending op bij het dichtstbijzijnde afleverpunt. Een retourzending is KOSTELOOS wanneer je een nieuwe bestelling plaatst of omruilt voor een andere maat/ artikel. Wanneer dit niet het geval is betaal je binnen Europa €5,95 en buiten Europa €14,95. 
4. Na ontvangst van je pakket zullen wij het aankoop bedrag retourneren. Dit wordt terug gestort met dezelfde betaalwijze als dat de betaling gedaan is. Je wordt hier per mail over geïnformeerd .

RETOURADRES

Laboutiek
Krammer 8
3232 HE Brielle

TERUGBETALING!

Je krijgt je geld terug op dezelfde wijze waarop je betaald hebt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde items wordt gecrediteerd op de creditcard of bankrekening van de oorspronkelijke koper. Houd er, zoals eerder vermeld, rekening mee dat internationale douaneheffingen en omzetbelastingen voor verzendingen buiten de Benelux niet worden vergoed. We hanteren hierbij de wettelijke termijn van 14 dagen om het bedrag terug te storten. Deze 14 dagen gaan in vanaf het moment dat je de retour hebt aangemeld. In de meeste gevallen storten wij binnen enkele dagen na we de retourzending binnen hebben terug. Hou er rekening mee dat dit tijdens feestdagen iets langer kan duren.

GOED OM TE WETEN!

Laboutiek stopt niet standaard een retourlabel in de doos. In plaats daarvan vragen we je om het retourlabel zelf uit te printen. Hiermee besparen we op jaarbasis tientallen bomen en helpen we de natuur een beetje.

OVERIGE VRAGEN

Mocht je na het lezen van deze vragen nog vragen hebben omtrent ons ruil & retourproces, dan kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice: info@laboutiek.com. 

Laboutiek behoudt zich het recht voor om dit beleid te wijzigen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen altijd op de hoogte bent. Wanneer je de website blijft bezoeken, ga je akkoord met deze wijzigingen.