HET BEDRIJF

Laboutiek is een modemerk dat wereldwijd stijlvolle dameskleding aanbiedt dat geschikt is voor elke gelegenheid en wat voornamelijk ook comfortabel draagt. Haal het mooiste uit jezelf. Wij streven continu naar hoogwaardige kwaliteit voor eerlijke prijzen. Laboutiek probeert zoveel mogelijk tijdloze items te ontwerpen en doet niet aan “Fast fashion". 

MISSIE

Laboutiek heeft als missie om iedere vrouw er stijlvol en zelfverzekerd uit te laten zien, maar ook onaantastbaar te laten voelen. Ongeacht je leeftijd, je beroep of je maat, onze slogan luidt dan ook;
"Every woman deserves to feel like a lady". 


NO SALE!

Net zo vaak kleding kopen als de modetrends wisselen is niet goed voor mens en milieu. De verleiding is groot, want in winkels en online spot je steeds nieuwe kledingcollecties. Deze zogenaamde 'fast fashion' zorgt voor veel verspilling, afval en oneerlijke productie.

Laboutiek doet niet aan sale en fast fashion. Wij hanteren tijdloze items met een hoogwaardige kwaliteit voor eerlijke prijzen. Ook onze wereldwijde partners hanteren geen sale op Laboutiek items. Zo behoud je kleding altijd zijn waarde, doordat het tijdloos is kan je langer van je items genieten en dragen we allemaal een steentje bij aan het milieu!